Ilmoittaudu

Ilmoittaudu mukaan oheisella lomakkeella!

 

Jäsenyys

Jäsenmaksu on aikuisilta 20€/kausi ja lapsilta 5€/kausi. Jäsenyys sisältää sekahöntsävuorolla pelaamisen. Lomakkeella voit myös ilmoittautua pelkästään jäseneksi, jos et halua heti liittyä ryhmiin. Valitse tällöin valikosta vain jäsenyys.

 

Ryhmät

Kunnarin kausi käynnistyy maanantaina 8.6.2020.  Vuorojen toteutuminen edellyttää tässä taloustilanteessa riittävää määrää ilmoittautuneita. Ilmoittauduttuasi ryhmään saat kauden alkaessa laskun sähköpostiisi.

Juniorit

Seuran junioriryhmät on yhdistetty: 2008-2009 syntyneet E-juniorit ja 2010-2011 syntyneet F-juniorit harjoittelevat Moision kentällä maanantaisin klo 17:30-19:00.

Ryhmien vetäjinä toimivat Aada Mynttinen, Satu Nurmi, Milka Räikkä ja Antti Rissanen.

Kausimaksu on 60€ (+jäsenmaksu 5€). Pelivälineet seuran puolesta. Kausimaksu sisältää koko kesän harjoittelun lisäksi OP Sporttiturva-vakuutuksen ja Pesispassin, jolla pääsee katsojaksi pesäpalloliiton runkosarjaotteluihin. Kausi alkaa 8.6. ja päättyy 14.9.

Yhteyshenkilö on seuran juniorivastaava Antti Rissanen 050 486 3221

Ladypesis

Aikuisten naisten harrastepesis, jossa ei ole yläikärajaa. Ladypesis on ohjattua toimintaa, jota vetävät Kunnarin valmentajat Johanna Aaltonen, Tuisku Huolila, Satu Nurmi ja Ville Nieminen.

Kausimaksu on 60€ (+jäsenmaksu 20€). Pelivälineet seuran puolesta. Kausi alkaa 8.6. ja päättyy 14.9. Ladypesiksen yhteyshenkilö on Tiina Tulo 040 577 8106

SekaHÖNTSÄ

Tiistaisin Moision kentällä pelataan sekajoukkuein aikuisten harrastepesistä, johon kaikki täysi-ikäiset pääsevät osallistumaan pelkällä jäsenmaksulla. Kokeilemaan saa tulla ilman jäsenyyttäkin, ja paikalta löytyy myös varusteita tarvittaessa. Sekahöntsän yhteyshenkilö on Jari Pulli 0400 291 316

 

Kannatusjäsenyys

Seuran alkutaival on ollut vallitsevan tilanteen takia haastava, joten kaipaamme tukea sen kaikissa muodoissa. Kannatusjäseneksi on mahdollista liittyä yksityishenkilönä 50 eurolla tai yrityksenä 100 eurolla. Ilmoittautumisen voit tehdä samalla lomakkeella valitsemalla vetovalikosta kannatusjäsenyys. Sponsori- ja muut yhteistyökumppanuuskyselyt voi tehdä osoitteeseen: info@kunnarisalo.fi tai soittamalla puheenjohtaja Ville Niemiselle 040 056 2361

 

TIETOSUOJA

Tietoja ei luovuteta muille kuin Pesäpalloliitolle. Osallistujien nimet ja puhelinnumerot annetaan tiedoksi valmentajalle. Tietoja säilytetään seuraavan kalenterivuoden loppuun saakka. Kunnari voi lähettää tietoa toiminnastaan annettuun sähköpostiosoitteeseen. Ilmoittautuessasi hyväksyt edellä mainitun käytännön.

 

Juniorit täyttävät
Juniorit täyttävät Pesäpalloliiton lisenssiä varten